tiistai 17. marraskuuta 2015

lomailua

heips!

Olimme viikon lomalla Hurghadassa ja palasimme vasta sunnuntai yönä ja netti ei enää toiminut kotona ja kahvilassa mutta ihme kyllä internet poitsu tuli liitymän taas palauttamaan jo illalla.

Loma oli ihana ja rentouttava ja laitan kuvia ja juttua siitä enemmän myöhemmin. Laitoin juuri ruuan uuniin ja hetken pötkötellään kissan kanssa ja odotetan sen valmistumista. Ihanaa kun aina saa tuoreita suoraan pelloilta tänään tuotuja vihanneksi. Uunissa muhii perunoita, kesäkurpitsaa, tomaatteja, kevätsipulia ja tuoretta korianteria kerman ja mausteiden kera, riisia kyytipojaksi. Onkin jo nälkä

Kävin kahvila Niilin rannassa ystävän kanssa ja siellä mieli aina lepää katsoessa ohi lipuvia laivoja ja felukka veneitä. Maisema on niin kaunis ja suoran näkymä Luxorin temppeliin. Piti myös pestä vaatteita ja silitellä vähän koiria, ne olivat olleet hyvässä hoidossa loman aikana. Ystävämme oli talon vahtina ja hoisi kaikki mun eläimet kotona ja kissat kahvilassa ja ruokki pari takapihalle muuttanutta irtokoiraakin. Ihanaa kun ihmiset auttavat ja voi hyvillä mielin lomailla.

Nyt menen syömään ja vien koirat kävelylle kun aurinko laskee pian, jo viiden aikaan. Mukavan lämmin päivä ja aurinko paistaa tietty, niinkuin yleensä aina. Illalla kahvlassa taas jalkapallo ottelun katsojia siis vilkas ilta edessä toivottavsti. Kävin jo ostamassa tuoreita hedelmiä mehujen tekoon, nyt on guava kausi meneillään.



Voikaa hyvin!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti