perjantai 6. marraskuuta 2015

eläinlääkärissä

Heips!

Eilen käytiin eläinlääkärissä rokotuttamassa koirat ja kissakin oli mukana kun on vielakin vähän röhisevä viruksen jäljiltä. Pakattiin auto täyteen eläimiä ja onneksi ystävä lähti mukaan kun oli niin paljon elukoita matkassa. Koirat olivat aivan innoissaan, oli mukava eläinlääkäri täti ja mukava setäkin ja kaikilta sai paljon rapsutuksia. Kisu ihan suht hyvässä kunnossa lääkärin mukaan eikä tarvitse enää lääkkeitä. 
Bella etualalla ja Lucky kieriskelee taustalla


Tulin tänään aamuvuoroon ja aamusta oli hiljaista kun tänään on perjantai eli pyhäpäivä ja useat menevät keskipäivällä rukoilemaan moskeijaan. Sää on mukava alle 30 astetta ja Hamedin kanssa on mukavaa ja leppoisaa olla töissä, niin toki kaikkien kanssa. Mörkö kissan kanssa tässä on juteltu kun sillä on niin paljon asiaa, Tosin se suorastaan kiljuu ei mau-u niinkuin muut kissat, seurailee kaikkialla ja tarkistaa mun siivousjäljen. Eilen illalla mulle naureskeltiin kovasti kahvilassa, söin jugurttia ja joku kysyi että mitä syön ja vastasin arabiaksi, heita nauratti kun puhun kuulemma kun lapsi. Parempi varmaan puhua vaan ton kissan kanssa ;) vaikka mua pidetäänkin vähintään outona kun juttelen eläimillä, siis myös sammakoille ja liskoille, jotka nekin viihtyvät kahvilassa.

Kahvilan mörkö-kissa




Pidempään onkin ollut aika draamatonta mutta juuri kuulin että voileivänmyyjä-mies oli halunnut tapella jostain typerästä tuolista eilen illalla. Kahvilaa oltiin sulkemassa ja hän loukkantui kun tuolit ulkoa oli siirretty sisälle eikä häneltä oltu kysytty saako tuolin ottaa tms. Tosin tuoli on kyllä kahvilan eikä hänen ja hän on vuokrannut voileipäkojunsa meiltä. Ja sisällä on ne 50 paikkaa mihin istua. Siinä oli sitten riidelty ja saattaa syntyä isompikin sotku, täällä on välillä vähän  turhan kuumaveristä porukkaa vaikka tämä tyyppi ei ole ekaa kertaa kaivamassa verta nenästään, noin kuvainnollisesti. Saas nähdä mitä ilta tuo tullessaan.

Muutoin kaikki mukavasti, odottelen tässä paria norjalaisnaista käymään kun sanoivat tulevansa temppelikäynnin jälkeen kahvilaan.

sadonkorjuu aika on vielä menoillaan ja pelloilla paljon ihmisiä töissä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti